Klientide tagasiside · oktoober 8, 2024 0

Tagasiside ajajuhtimise kursusle

“Edumuse õpilased on Daisy ajajuhtimise kursuse väga soojalt vastu võtnud ning kiidavad seda taevani. Daisy soe ja konstruktiivne lähenemine õppimisele ja õpetamisele on eeskujuks kõigile. Edumuse juhina olen eriti tänulik Daisy aktiivsele osavõtule meie kogukonnaüritustel ning ka ettepanekute eest meie toimetamist veelgi parendada.”

Maria Rahamägi, Edumus Education OÜ asutaja ja tegevjuht

Õpilaste tagasiside:

“Ajajuhtimise kursus oli väga kasulik ning arvan, et kõik võiksid kunagi selle kursuse läbida. Aitab nii kooliõpilasi kui ka töötavaid inimesi. Lisaks ei saa mainimata jätta väga motiveeritud ja naerusuist juhendajat, Daisyt, keda oli alati huvitav kuulata ning kes oli väga inspireeriv ja tema tunnid läksid alati kiiresti!”

“Jäin kursusega väga rahule, ootused ei olnud üldse nii suured ning minu pilt sellest oli hoopis teistsugune. See aitab kindlasti paljudel inimestel oma aega paremini, sisukamalt planeerida. Väga kasulik on teada neid rakendusi, need teevad inimese elu väga lihtsaks ja see hoiab samaaegselt fookuse asjade üle, nii tegemata kui ka mis tegevused on lähenemas.”

“Meil oli tõsiselt hea ja armas õpetaja. Ta oli alati mõistev, vastutulelik ja nägin, et ta pingutas selle nimel, et meile võimalikult selgeks ja arusaadavaks kõik teha. Soovin, et iga õpetaja võiks olla selline, nagu armas
Daisy. Õpetas meile asju mida me elus päriselt kasutame ka ja näitas meile, kuidas õppida efektiivselt ja
kuidas otsida abi, kui seda on vaja. Aitäh, armas Daisy, et olid just meie õpetaja!”