Klientide tagasiside · aprill 29, 2023 0

Kliendi tagasiside: Triinu Pitk

„Mul vedas, et kõik meie kohtumised olid erinevad – esimene isiklik kohtumine kohvikus, siis videokõne ning viimasel korral vestlesime telefoni teel.

Pean tunnistama, et minu jaoks oli kõige mõnusam viimane kohtumine. Ilmselt seetõttu, et visuaalselt ei olnud väga palju, mis oleks mõtted mujale viinud. Ma kipun teinekord ikka vestluse ajal mõtlema, et mida vestluskaaslane mõtleb/arvab, kuidas midagi sõnastada jne. Telefonikõnes seda ei olnud. Olin ainult mina ja mu mõtted 🙂 Kujutan hästi ette coachingu sessiooni metsas koeraga jalutades klapid peas.

Mulle meeldis, et andsid lugemissoovitusi. Lugemine/raamatute või podcastide kuulamine on minu meelest üks parimaid enesearengu viise.

Kindlasti sain meie kohtumistest juurde uudishimu ja eneseteadlikust. Mõnikord ei oska ise endalt neid õigeid küsimusi küsida. Usun, et mõtlesin sinuga vesteldes välja nii mõnegi suuremal või väiksemal määral elumuutva otsuse.”